Audi Cup

Annethvert år, har Bayern München en fire-lag pre-season turnering iscenesatt på deres hjemmebane Allianz Arena. Turneringen ble første gang fremmet av bilprodusenter Audi i 2009 til minne om et århundre med trading og påfølgende turneringer fant sted i 2011 og 2013. En fjerde er planlagt for 4. og 5 august 2015.

Hver konkurranse har inkludert ledende lag fra hele fotballverdenen: Bayern München har naturlig vert på enhver anledning og ACMilan har vært en konstant tilstedeværelse. Andre deltakende lagene hittil har vært Barcelona, Manchester United, Manchester City, Boca Juniors (Argentina) og brasilianske klubber San Paulo og Internacional.

Hittil vertene har vunnet Audi Cup to ganger: i 2009 de slo Manchester United i en straffesparkkonkurranse, og i 2013 hakk de opp en 2-1 seier over Manchester City. 2011 igjen så Bayern München i finalen, men denne gangen Barcelona ble for mye for dem, fremstår som 2-0 vinnere.

For den kommende turneringen Bayern München vil igjen få selskap av ACMilan som vil spille mot hverandre i åpningskampen som skal følges av Real Madrid som vil spille Tottenham Hotspur. Begge disse semifinale kampene finner sted på tirsdag 4 august skal følges neste dag av tredje plass play-off mellom de to tapende lagene fulgt av finalen.

Bayern München vil være i god form går inn i denne turneringen, etter å ha vunnet Bundesliga med ti poeng margin. Robert Lewandoski og Arjen Robben var like toppscorere med sytten mål hver.

ACMilan hadde for dem en mindre enn strålende sesong, etterbehandling halvveis opp i Serie A tabellen. Jeremy Menez av Frankrike var deres toppscorer med seksten mål.

Real Madrid avsluttet en svært nær andre til Barcelona i Primera Division i Spania. Deres internasjonal stjerne Cristiano Ronaldo i topp scoret med ikke mindre enn førtiåtte mål.

Endelig Tottenham Hotspur bare ikke klarte å gjøre de fire beste i den engelske Premier League, og var dermed igjen nektet en plass i Champions League. De har trøst grave et nytt stort talent i spissen Harry Kane som kjølig hjemme tjueen mål, den nest høyeste tally i ligaen.

 

Alle fire lagene vil være opptatt av å yte sitt beste i denne prestisjetunge pre-season møter og noen stor, offensiv fotball er nesten

La Liga (Liga BBVA) teams
Mest populære Audi Cup billetter
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det