NHL (ishockey) - Playoffs

De NHL (Stanley Cup) sluttspillet har lenge vært at måten vinnerne av National Hockey League framgår rett tilbake til 1917.Sluttspillet i National Hockey League er over fire runder med en best-of-sju-serien. Åtte lag fra hver av de to konferansene kvalifisere seg til sluttspillet basert At poengene de har tilegnet seg i løpet av sesongen. . Den siste runden er allment kjent som Stanley Cup Finals, som ser de to konferanse vinnere spille for Stanley Cup.

NHL har alltid brukt en playoff-turnering til determinates sin mester. Sin playoff-systemet har endret seg gjennom årene, fra ligaens 1917 Stanley Cup begynnelsen Når eierskap ble en delt mellom forskjellige ligaer, inntil 1926 da NHL overtok Cup helt opp til dagens ordninger.

Sluttspillet er nå på et avgjørende sted, og vi vil vurdere hver av dueller finner sted. To sono stati besluttet og de to andre er klar.

 Eastern Conference ser Montreal kanadiere mot Tampa Bay Lightning. Med to av de sju kamper å spille, Lyn lede serien 3-2 opprinnelig å ha ledet 3-0. Montreal-teamet har returnert tilbake med en ettertrykkelig og en nær seier (6-2, 2-1) Jeg vet at det vil være mange ivrige ansikter på begge sider på de to gjenværende kampene. Serien mellom New York Rangers og Washington Capitals er i en enda Meninger mer nervøs situasjon, blir bundet på 3-3. Men fremdriften er ganske tydelig med Rangers team som har vunnet de to siste kampene, og har hjemmefordel for som bestemmer.

I motsetning identiteten til begge semifinalister i Western Conference er kjent. Minnesota Wild har Avvist Chicago Blackhawks med en rett fire seire på trav og den endelige teamet vil være å gå videre Anaheim Ducks som har overvunnet ved Calgary Flames 4-1 margin.

Vi kan nå se frem til en spennende kulminasjonen av en hardt kjempet serie kamper.

Siden 2006, er Sports Events stolt over å være den mest pålitelige billett meglere i markedet, med vår "Forsyning garantert" -politikk. Hver bestilling blir håndtert av en av våre salgsrepresentant for å sikre den beste kundebehandling mulig.

La Liga (Liga BBVA) teams
Mest populære NHL (ishockey) - Playoffs billetter
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det