FC Porto

Futebol Clube do Porto, eller Porto for kort, er en portugisisk klubb stiftet i 1893. Klubben er kallenavnet Dragons, og er en av de tradisjonelle "tre store" klubber i Portugal, sammen med Benfica og Sporting Lisboa. Lagets tradisjonelle hjemme farger er blått og hvitt.

Porto er en av bare to portugisiske sider som har vunnet Champions League, å de har vunnet to ganger, sist i 2004. Klubben har vunnet den hjemlige ligatittelen, den Primeira Liga, 27. anledning og den portugisiske cupen 16 ganger. Andre trofeer klubben har vunnet inkluderer Cupvinnercupen og den europeiske supercupen.

Klubbens hjemmebane er de Estádio do Dragão, som åpnet i 2003. stadion har over 50.000 tilskuere og ble brukt som en av de arenaer for UEFA Euro 2004 konkurranse.

I 2002 klubben utnevnt José Mourinho som manager. I løpet av sine tre år i klubben ledet han laget til sin første treble i 2003 og sin andre Champions League-tittelen i 2004.

I 2012-13 sesongen Porto ferdig som Primeira Liga vinnere. De har også gjort det til runde 16 i Champions League. Striker Jackson Martínez avsluttet sesongen som klubbens toppscorer. Klubben er nå administrert av Paulo Fonseca som tok over fra Vítor Pereira i 2013. Kjente tidligere ledere inkluderer nåværende Tottenham manageren André Villas-Boas og avdøde Bobby Robson.

Porto er ledet av argentinske midtbanespiller Lucho González. Til tross for de siste salg av nøkkelspillere som Radamel Falcao og Hulk, Porto fortsatt har en meget sterk tropp. Sentrale aktører i klubben er Jackson Martínez, Silvestre Varela, Steven Defour og Nicolás Otamendi.

Mange andre Porturguese internationals har spilt for Porto, inkludert Deco, Pepe, Ricardo Quaresma, Raul Meireles og Bruno Alves.

Ikke vent! Kjøpe FC Porto billetter i dag. Vår supre levering garanti og gode priser som har ingen skjulte avgifter vil sikre din fulle tilfredsstillelse.

Det er viktig å merke seg at billetter FC Porto selges på Sports Events 365 har ingen skjulte avgifter.

Siden 2006, er Sports Events stolt over å være den mest pålitelige billett megleren på markedet, med vår "Supply Guarantee" Hver bestilling blir håndtert av en av våre salgsrepresentant for å sikre den beste kundebehandling som mulig.

Ikke vent! Kjøp din Porto billetter fra Sports Events 365 i dag!

Kjøp FC Porto billetter online -2015-2016
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
Vennskaps kamper - Fotball(Fotball) Arnhem, Nederland - Gelredome
21 jul 2016,
20:00
Vennskaps kamper - Fotball(Fotball) Arnhem, Nederland - Gelredome
23 jul 2016,
20:00
Vennskaps kamper - Fotball(Fotball) Porto, Portugal - Estadio do Dragao
06 Aug 2016,
20:00