Bayer Leverkusen

Bayer 04 Leverkusen eller Bayer er en fotballklubb som spiller i den tyske topp tier, Bundesliga i byen Leverkusen i Westfalen. Spille sine hjemmekamper på Bay Arena, ble Bayer opprinnelig grunnlagt i 1904 av ansatte i Bayer Pharmaceuticals med hovedkontor i Leverkusen og etter hvem teamet ble navngitt.

Det var ikke før 1951 at Bayer nådd øverste nivå i tysk fotball der de bodde før nedrykket i 1956, og det var mer enn tjue år, i 1979-1980 sesongen, som Bayer nådd Bundesliga. I løpet av de neste årene, Bayer ble etablert i første tier av tysk fotball og den mest dramatiske bevis på deres voksende vekst kom i seier i UEFA-cupen i 1988. Etter å ha vært 3-0 til Espanyol etter første etappe av den endelige, de trakk selv i returkampen og deretter erobret tittelen (3-2) på straffespark. Bayer også vunnet den tyske cupen i 1993.

Noen karismatiske spillere omtalt i troppen følgende tysk gjenforening inkludert tre østtyske spillere, Ulf Kirsten, Andreas Thom, og Jens Melzig.

Andre følger brasilianere Jorghino og Paulo Sergio og tsjekkiske Pavel Hapal sammen med hjemmelaget stjerner som Bernd Schuster, og Rudi Völlerro.

Mellom 1996 og 2010, Bayer var løpere opp i Bundesliga fem ganger og i UEFA Champions League én gang. De har alltid vært et konkurransedyktig og en svært attraktiv side. Ble nummer fire i 2014-15 Bundesliga, vil de har i play-off runde av Champions League, og vil være ute for å hevne tidligere skuffelser.

Kjøp Bayer Leverkusen billetter online -2015-2016
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det