Boston Celtics

Boston Celtics

Boston Celtics fra Boston, Massachusetts spille i Atlantic Division of Eastern Conference i National Basketball Association (NBA), hjemting TD Garden, som de deler med National Hockey League (NHL) 's Boston Bruins. Deres navn, farger og maskot 'Lucky Leprechaun "er en styrking av lagets irske arv og av Bostons historisk store irske befolkningen.

Grunnlagt i 1946, og en av åtte NBA-lagene (av 23 totalt antall lag) for å overleve ligaens første tiår, er teamet regnes som den tredje mest vellykket franchise hittil i de store fire tradisjonelle nordamerikanske profesjonell idrett. De gjorde en tidlig mark ved å bli i 1950, den første basketball franchise å utarbeide en afroamerikansk spiller, da de signerte Chuck Cooper.

I de tidlige årene Celtics kjempet men ansettelse av Coach Red Auerbach endret ting veldig mye til det bedre. Han bygde et lag som inkluderte sentrum Bill Russell og standout Tommy Heinsohn som i 1956 ga Celtics den første av sine 17 NBA-mesterskap. Fra 1959 Celtics vant åtte titler på rad som fortsatt er en rekord for amerikansk profesjonell idrett.

Celtics har møtt Lakers et rekord 12 ganger i finalen, inkludert deres nyeste opptredener i 2008 og 2010, hvor Celtics har vunnet ni møtet, selv om bare to av disse har vært siden 1980. Fire Celtics (Bob Cousy, Bill Russell Dave Cowens og Larry Bird) har vunnet NBA Most Valuable Player for en NBA-rekord totalt 10 MVP priser.

Celtics steg igjen etter kamp gjennom 1990-tallet for å vinne et mesterskap i 2008 med hjelp av Kevin Garnett, Paul Pierce, Ray Allen og Rajon Rondo i det som ble kjent som den nye "Big 3" era, etter den opprinnelige "Big 3 "æra av 1980-tallet som kjennetegnet Larry Bird, Kevin McHale og Robert Parish. Larry spilte alle 13 sesonger med Celtics, var en tre-tiden NBA-mester og en tre-tiden NBA MVP. Kevin var et senter som også spilte alle 13 sesonger og hadde æren av å bli valgt som en av de 50 beste spillerne i NBA historien.

Etter utløpet av Big 3, begynte general manager Danny Ainge en ombygging prosessen med hjelp av ny hovedtrener Brad Stevens, som ledet Celtics til en retur til sluttspillet i 2015.

Den totale suksessen av teamet har vært phenomenal- Celtics har en NBA rekord 17 mesterskap inkludert åtte på rad, eller 11 mesterskap i 13 år. De har også 52 playoff opptredener. Slik er prestisje og lidenskap for dette laget at man kan være sikker på at ytterligere utmerkelser ikke kan være langt unna, og billetter vil være mye etterspurt.

Ikke vent! Kjøp Boston Celtic billetter fra Sports Events 365 i dag!

Kjøp Boston Celtics billetter online -2015-2016
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det