Chicago Bulls

Chicago Bulls

Chicago Bulls er en amerikansk profesjonell basketball team basert i Chicago, Illinois. Bulls er et medlem av sentral Division of Eastern Conference i National Basketball Association (NBA). Stiftet 16. januar 1966 Bulls ha en base ved United Center, delte en arena med Chicago Blackhawks i National Hockey League (NHL).

Bulls beste periode av suksess var i løpet av 1990-tallet. De er kjent for å ha en av NBA største dynastier, og vant seks NBA-mesterskap mellom 1991 og 1998 med to tre-torv, dette er NBA stenografi for å vinne mesterskapet i tre påfølgende år. Alle seks mesterskap lag ble ledet av Hall of Famers Michael Jordan, Scottie Pippen og Coach Phil Jackson. Bulls er den eneste NBA franchise å vinne flere mesterskap og aldri miste en NBA-finalen i sin historie.

Prestasjonene til Chicago Bulls på sitt peak er ting av legender. I løpet av 1995-96 NBS Bulls vant en NBA rekord-72 kamper og er det eneste laget i NBA historien til å vinne 70 kamper eller mer i en enkelt sesong. Følgelig mange mennesker "i know" vurdere 1996 Bulls å være en av de største lagene i NBA historien. Som av 2015, Bulls er den tredje mest verdifulle NBA tjen ifølge Forbes, med en anslått verdi på $ 2 milliarder dollar, tjener ca $ 65 millioner driftsinntekter fra 2014-15 NBA-sesongen. Michael Jordan og Derrick Rose har begge vunnet NBA Most Valuable Player mens du spiller for Bulls, for totalt seks MVP priser.

La oss se på noen av stjernespillere som har brakt en slik utmerkelse til klubben de representerte. Michael Jordan er ikke bare den største stjernen av Bulls, han er også generelt antatt å være den største gjennom alle tider. Han vant seks titler - tre på rad, da Minor League baseball (mangler omtrent alt på to år), kom tilbake og vant tre titler. Hans fjerde mesterskap (første innlegget avgang # 1) sette rekord for flest seire i en sesong. Det er også bemerkelsesverdig at Jordan var den tredje pick i utkastet. To lag gikk på ham.

Når du tenker på Jordan, du automatisk tenker på Scottie Pippen, som anses som Jordans trofaste sidekick, men i sin egen rett en av spillets største perimeterforsvar. Han ble valgt til 10 All-Defensive Teams: åtte førstelaget valg og to andre lag valg. Scottie gikk på å hjelpe Bulls vinne seks titler.

En viktig figur i Bulls 'tidlige historie var Jerry Sloan som spilte for dem fra 1966-1976 og vant kallenavnet "The Original Bull." Sloan utrolig ledet Bulls til sluttspillet i sitt første leveår, noe som ikke ville skje i dagens NBA.

Ikke vent! Kjøp Chicago Bulls billetter fra Sports Events 365 i dag

Kjøp Chicago Bulls billetter online -2016-2017
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
0.7250449657440254.224.197.217