Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt spiller i Bundesliga, den øverste nivået i tysk fotball, som representerer byen med samme navn. Dagens klubb er avledet fra to Frankfurt klubber grunnlagt i 1899 som flettes sammen mai 1911. Alltid gode resultater i de regionale konkurranser som pre-datert etableringen av Bundesliga, tok de den tyske nasjonale tittelen i 1959 som de fulgte opp med en spennende kjøre i 1960 European Cup der de tapte mot Real Madrid i en ti mål thriller, regnes av mange som en av de største fotballkamper i alle tider. Den endelige margin på nederlag var 3-7 med Alfredo Di Stefano oppnå en hat-trick for Real med sine andre fire mål blir scoret av Puskas.

Denne typen skjema tjent Eintracht en invitasjon til å delta sammen med femten andre klubber i den første sesongen av Bundesliga i 1963 og for ikke mindre enn tretti tre sesonger forble i den øverste divisjonen, oftere enn ikke å tjene en plass i den øverste halvdelen av Bordet. Fem ganger runner up, en gang å være bare to poeng lys av eventuelle vinnere, Eintracht også flørtet med nedrykk, to ganger unngår det bare med playoff seire og til slutt deres heldig spell kom til en slutt. Den 1996-1997 sesongen så dem i andre divisjon ledsaget av 1. FC Kaiserslautern, disse lagene er to av bare fire som hadde vært i Bundesliga siden ligaens første sesongen.

Følgende sesonger så Eintracht sprette rundt mellom første og andre divisjoner. Den siste nedrykk kom etter 2010-11 sesongen, ironisk nok etter en første halvdel av sesongen hvor Eintracht satte rekord for flest poeng scoret opp til det stadiet av året. Men et år senere, Eintracht vant sin overbygd Bundesliga plassen tilbake. Populariteten av laget og fotball som de konsekvent spille ble demonstrert ved at Eintracht likte den 16. høyeste fremmøte i Europa, godt foran slike store klubber som Celtic, Inter og Paris St Germain.

Eintracht er en klubb som tradisjonelt har gjort det bra i cup konkurranser. De vant den tyske cupen i 1974, 1975, 1981, og 1988, og tok UEFA-cupen over en annen tysk team - Borussia Mönchengladbach - i 1980. Flere nylig, Eintracht var tapende finalister i 2006 tyske cupen. Som sine motstandere, Bayern München, var Bundesliga vinnere og spilte i Champions League Eintracht mottok Cup vinneren plass i UEFA-cupen der de avanserte til gruppespillet.

Mange spillere som representerte Tyskland i vinner i fotball-VM ble plukket mens du spiller for Eintracht. Disse inkluderte Alfred Pfaff (1954), Jürgen Grabowski og Bernd Hölzenbein (1974) og Uwe Bein (1990). I tillegg fikk to spillere olympiske medaljer: Jay-Jay Okocha vinne gull for Nigeria i 1996 og Ralf Sievers bronse for Tyskland i 1988.

Kjøp Eintracht Frankfurt billetter online -2015-2016
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det