Los Angeles Clippers

The Los Angeles Clippers

Los Angeles Clippers konkurrere i National Basketball Association (NBA) som medlem av ligaens Pacific Division of Western Conference. Clippers spiller sine hjemmekamper på Staples Center som de deler med sine erke rivaler de Los Angeles Lakers samt Los Angeles Sparks av Kvinne National Basketball Association (WNBA), og Los Angeles Kings i National Hockey League ( NHL).

Franchise startet livet i 1970 som Buffalo Braves, en av tre utbyggings lag - inn i et område hvor sporten ikke hadde vært representert på dette nivået - som sluttet seg til NBA det året. Åtte år senere i 1978 franchise flyttet over kontinentet fra Buffalo, New York til San Diego, California hvor de spilte under det nye navnet på San Diego Clippers. En ytterligere flytte til Los Angeles fant sted i 1984. Men svært lite suksess på spillearena ga Clippers inntrykk av å være flerårig tapere - som var problematisk i at sammenligninger ble uunngåelig laget med de svært vellykkede Lakers, en franchise som konkurrerte om følelser av LA fans og som har delt den samme arena siden 1999.

Bestått av tid har sett en markert forbedring i formuene av LA Clippers, spesielt på grunn av oppkjøpet av sentrale aktører Blake Griffin, DeAndre Jordan og Chris Paul. Griffin ble valgt første samlede av Clippers i 2009 NBA utkastet, og har siden vært en fem-tiden NBA All-Star og en fire-tiden All-NBA utvalg. Jordan, all 6ft 11 av ham, har spilt for Clippers siden 2008 og styrke og engasjement som han bringer til laget illustreres av det faktum at han også er aktiv iron man leder for sammenhengende spill spilt i NBA. Chris Paul, anslått til å være en av verdens best betalte idrettsutøvere, har vunnet NBA Rookie of the Year Award, to OL-gull, og ledet NBA i assists fire ganger og stjeler seks ganger. Han har også blitt valgt til åtte NBA All-Star team, sju All-NBA-lagene, og syv All-Defensive lag.

Dermed år 2013 så franchise vinne Pacific divisjon tittelen på NBA Western Conference for første gang, noe som gjør sluttspillet for niende gang i sin historie, og den tredje gang på åtte sesonger. De klarte også å utspille Lakers, etterbehandling bedre enn dem for femte gang, og de var igjen Divisjonsvinner i 2014. De Clippers nådd 2015 sluttspillet der de møtte de regjerende NBA Champions San Antonio Spurs, og vant i siste sekund av det endelige spillet av de syv kamp serien. I den neste serien, matchet de opp mot # 2 seeded Houston Rockets der de etablert en 3-1 serie bly kun å ha Houston rally og vunnet de tre siste kamper og dermed hindre Clippers fra å gjøre sin første opptreden i Conference Finals.

Ikke vent! Kjøp Los Angeles Clippers billetter fra Sports Events 365 i dag!

Kjøp Los Angeles Clippers billetter online -2016-2017
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det