OGC Nice

OGC Nice spiller sin fotball i den øverste divisjonen i fransk fotball, Ligue 1. Klubben ble stiftet i 1904 og spiller sine hjemmekamper i Allianz Riviera stadion. Opprinnelig spiller som Gymnaste Club de Nice det kan skryte av en farly sjelden stamtavle som den eneste klubben som spilte i den første sesongen av Ligue 1 som nå også spiller i den øverste rang.

Nice har hatt sin del av fotball laud, etter å ha vunnet Ligue 1-fire ganger og Coupe de France tre ganger. Disse laud meste kom i klubbens mest suksessrike periode, 1950, da tittelen ble oppnådd i 1951 1952, 1956, og 1959 sesongene. Nice oppnådd en liga og cup double i 1954, og vant også Coupe de France i 1954 og sist i 1997 da de hadde en dramatisk seier over Guingamp 4-3 på straffer.

Det var under sitt tiår med størst suksess som Nice brakt i flere internasjonale aktører inn i sitt team inkludert argentinske Héctor Adolfo de Bourgoing, Victor Nurenberg fra Luxembourg og Joaquin Vale som har Nice tidenes scorings utmerkelser og er tenkt av mange å være Nice største spiller gjennom tidene .

Forrige sesong Nice ferdig i midten av tabellen tar den ellevte sporet i Ligue. Nice har vist sin ambisjon om å stige opp på bordet ved off-season fangst av den tidligere Newcastle United angriper, Hatem Ben Arfa. Han vil med fordel legge til ildkraft av 2014-15 toppscorer Darío Cvitanich.

Kjøp OGC Nice billetter online -2015-2016
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det