Paris Saint Germain ( PSG )

Paris Saint-Germain and Olympique de Marseille – Derby de France

 

Kamper mellom Paris Saint-Germain (PSG) og Olympique de Marseille er kjent som Classic eller noen ganger som Derby de France. Dette Derby er ikke en konfrontasjon mellom to klubber i samme by, som kan finnes i Manchester, Milano eller Roma, eller til og med regional rivalisering som Manchester United og Liverpool. Dette Derby setter hovedstads stil og samfunn i hovedstaden Paris i motsetning til havnebyen, og arbeiderklasse sentrum, i Marseilles. Hovedstad mot havnebyen, sentrum mot sør. Alle ingrediensene til en voldsom rivalisering er absolutt der - den voldsomste i Frankrike, og en av de ivrigste rivalisering i hele verden av klubbfotball.

Hittil disse to klubbene er de eneste franske klubber som har vunnet europeiske turneringer, og var utvilsomt, til fremveksten av Olympique Lyonnais i begynnelsen av inneværende århundre, de to mest suksessrike klubbene i Frankrike. Begge har en nasjonal fanskare som bare går å øke interessen når de møter hverandre.

Ingen som vet fotball vil bli overrasket over at rivaliseringen er reflektert i hvert lag respektive fan base og over tid ulike grupper av Marseille og Paris støttespillere har hatet og kjempet hverandre. Dette har ført til at når en spiller havner i den rivaliserende leiren, vil han få en tøff tur fra hans tidligere støttespillere. Det er også en langvarig og intens registrering av vold mellom tilhengere av de to lagene som mange observatører mener at klubbene kunne ha gjort mer for å stanse.

Rivaliseringen selv intense er ikke et år gammel man som PSG bare oppsto i 1970, mens Marseille har eksistert i over hundre år. Men når PSG begynte nyter suksess, rivaliseringen varmes opp; begge klubber dyppet grundig inn i overgangsmarkedet og sniped på hverandre gjennom media.

Til dags dato har det vært 87 kamper mellom PSG og Marseilles og marginen mellom de to sidene er veldig smal. I Ligue 1, har Marseille vunnet 31 spill til PSG 25 mål forholdet blir 98 til 89. Møtene i de to omgangene, har definitivt blitt skygget mot parisisk team, med Marseille bare oppnå én seier i tretten Cup konkurranser.

Selv om Marseille har en ledelse i alt Ligue 1 spilt kamper mellom de to sidene, er det ingen tvil om at de siste fire årene har sett pendelen svinge ganske avgjørende i favør av den parisiske side. Siden Marseilles vunnet hjemme i november 2011, har PSG vært ubeseiret, og vant åtte påfølgende kampene mellom oktober 2012 og oktober 2015. Spillere og supportere både fra Marseille vil bli håper på bedre ting i fremtiden.

Ikke vent! Kjøp din Paris Saint-Germain og Olympique de Marseille billetter fra Sports Events 365 i dag.

Kjøp Paris Saint Germain ( PSG ) billetter online -2015-2016
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
International Champions Cup(Fotball) Eugene, OR, USA - Autzen Stadium
24 jul 2016
14:00
International Champions Cup(Fotball) Columbus, OH, USA - Ohio Stadium
27 jul 2016
19:30
Fra
NOK 683
International Champions Cup(Fotball) Carson, CA, USA - The Home Depot Center
30 jul 2016
20:30
French Super Cup(Fotball) Klagenfurt, Østerrike - Hypo Group Arena
06 Aug 2016
20:45
Fra
NOK 747