Villarreal FC

Villarreal CF, eller oftere Villarreal, er en spansk fotballklubb som spiller i La Liga, den første rekken av spansk fotball med sine hjemmekamper i El Madrigal stadion. Vila-real er en by i provinsen Castellón i Valencia. Villarreal er ikke en av Spanias fasjonable klubber som Real Madrid, Atletico Madrid eller Barcelona, men likevel klarer å konkurrere med dem på en sesong-by-sesongen basis. Villarreal regnes som en liten, men suksessrike klubben.

Villarreal hadde svært beskjeden begynnelse i 1923. Stadium leien ble 60 pesetas en måned, og inngangsbilletten var halv peseta for menn og en fjerdedel for barn. For de første førti årene av klubbens eksistens, ble kamper spilt bare i regionale konkurranser og det var ikke til 1970 som Villarreal nådd nasjonal Second Division; men å ha unngikk nedrykk i sin første sesong, traff de den nedadgående bane i 1972-3 går ned så langt som de regionale ligaer gang.

Det var ikke før på 1990-tallet at en mer positiv sett med resultater så Villarreal blir regelmessig etablert i andre divisjon. For mange sesonger sin endelige rangeringen var midt på tabellen eller verre, men i 1997-1998 Villarreal nådd sluttspillet ved å avslutte fjerde og fått opprykk i løpet Compostela med kjerne av bortemålsregelen over to ben.

Så 1996-1997 så Villarreal i den øverste divisjon, La Liga for første gang. En innledende syvende plass, etterfulgt av to femtende steder, men etter 2004 de endte på tredje plass i La Liga, tjene klubben sin første direkte kvalifisering til en europeisk turnering, Champions League. Klubbens spiss Diego Forlán vunnet Pichichi Trophy for toppscorer i ligaen med 25 mål.

2007-08 sesongen så Villarreal tjene sitt beste noensinne sted i La Liga ved å avslutte andre. Som så dem i 2008-9 med en direkte kvalifisering til Champions League, pitting seg mot lag som Manchester United, Celtic og Panathinaikos, som de slo i knock-out scenen. De nådde kvartfinalen der de gikk ned til Arsenal på en 4-1 sammenlagt.

Det var flere europeiske eventyr i Europa League i 2010-11 hvor de avanserte hele veien opp til semifinalene før den ble skutt ned av Porto, som gikk på å vinne trofeet.

Villarreal opplevd nedrykk igjen på slutten av 2011-12, men klarte å sprette rett tilbake med en andre plass å starte 2013 kampanjen tilbake i La Liga der de nøt en vellykket sesong behandling sjette, en posisjon som ble gjentatt i 2014-15.

En av de internasjonale spillerne i troppen er brasilianske Nilmar, anerkjent som en av de mest spennende og effektive brasilianske fremover. Vi kan trygt si at det vil være nok av god fotball på El Madrigal hvis nåværende form blir opprettholdt.

Kjøp Villarreal FC billetter online -2016-2017
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det
Vennskaps kamper - Fotball(Fotball) Porto, Portugal - Estadio do Dragao
06 Aug 2016,
20:00