Watford FC

Watford FC er en av de mest karismatiske av de mindre klubbene i engelsk Premier League. Watford er en stor by like nord-vest for Greater London og dens fotballag har en dedikert følgende fra nærområdet.

Begynnelsen av klubben går tilbake til det 19. århundre da som et team av amatørspillere, Watford Rovers som det da var kommet inn i FA-cupen for første gang. Det var ikke før etter første verdenskrig at Watford FC ble en profesjonell enhet og gikk inn i Football League.

I lang tid var det svært lite for Watford trofaste fans å snakke om. Teamet var i da bunnen tier, den tredje divisjon Sør for tretti-sju år til League ble reorganisert i fire divisjoner. Opprykk til tredje i 1960, den andre i 1969 og en FA Cup semi-finalen i 1970. Dessverre de neste fem årene var å se alle de gode nyhetene koble til en tid da Watford var bunnlaget av hele League.

Frelse var å komme i form av en lokal gutt som har gjort godt. Elton John den verdensberømte sangeren og låtskriveren ble Club formann i 1976 og utnevnt Graham Taylor som manager i 1977. Watford begynte å klatre divisjonene, og endte opp i første divisjon i 1982. I sin første sesong Watford kom på andreplass i første divisjon med Luther Blissett sin 27 mål gjør ham til den mestscorende i ligaen. Watford dermed kvalifisert for UEFA-cupen, og også nådde sin første FA-cupfinalen, taper 2-0 til Everton. Taylor forlot og Club rykket ned.

Watford bodde i den andre tier av engelsk fotball i åtte sesonger, før de rykket ned i 1995-1996. [Graham Taylor kom tilbake som manager i 1997, og klarte for andre gang i karrieren å lede Watford til påfølgende kampanjer selv om han var ute av stand for å hindre nedrykk fra Premier League i 1999-2000.

 I det 21. århundre Watford har nådd to FA Cup-semifinaler, én League Cup semi-finalen, og tilbrakte en ytterligere sesong i Premier League etter å ha vunnet 2006 Football League Championship play-off finalen under ledelse av Aidy Boothroyd. Men sesongen var ikke en suksess som bare fem seire ble registrert i Premier League og nedrykk fulgte. Ett lyspunkt var Watford å nå FA Cup-semifinalen hvor de ble beseiret av Manchester United. Watford forble i flere sesonger i Championship (nå navnet på den andre tier i engelsk fotball). I 2008-9 hadde de sjeldne æren av å gå gjennom fire ledere.

 

Etter å ha gått glipp av noe i sluttspillet på slutten av 2013-14 sesongen, Watford gikk en bedre og administreres automatisk kvalifisering på andre plass. I 2015-16 mulighet venter i form av en svært lukrativ, men uhyre konkurranse Premier League. Watford vil være håp om at deres vellykkede team av 2014-15 inkludert toppscorer Troy Deeney og 20 mål Odion Ighalo vil alle komme bra. Underholdningsverdien skal være en funksjon av deres kamper i månedene fremover.

Kjøp Watford FC billetter online -2015-2016
Arrangement
Dato
Pris
Kjøp det