Spørsmål og svar

Generelt

Sports Events 365 - hvem er vi?

i er en gjeng med ulik faglig bakgrunn (advokater, ingeniører, programvareutviklere, markedsførere) som også er sportsinteresserte. Vi pleide å reise mye rundt i verden og var alltid på jakt etter neste arrangement. Tidlig i 2006 bestemte vi oss for å gjøre vår hobby til vårt virke og startet Sports Events 365 Ltd. Vi ønsket at alle sportselskere skulle få fullstendig informasjon om hva som skjer uavhengig av sted og at de ville også være i stand til å finne hver kamp og turnering. Vi utviklet den første søkemotoren der du kan søke etter sportsarrangementer over hele verden. Vi la også til muligheten til å kjøpe billetter på nettet for de fleste av arrangementene som vi viser på vår side. Våre priser er konkurransedyktige og gode. Vår kundeservice er tilgjengelig for deg døgnet rundt, syv dager i uken. Vi tror på god service, og kjærlighet til sport!

Kan jeg få tak i deg hvis jeg har noen spørsmål?

Når du har kjøpt billetten din, kan du bruke vår alarmsentrals kundeservice nummer + 353-1-526-2839 og + 34-93-1846750. Disse telefonnumrene bør brukes av eksisterende kunder og kun i forbindelse med en kjøpte billettene. Vår kundeservice vil håndtere alle spørsmålene, slik at du kan slappe av og nyte turen. Det er viktig å informere oss raskt dersom det oppstår noen problemer med billettene eller levering.

Hva skjer hvis dato og tidspunkt for kampen blir utsatt eller avlyst?

I det sjeldne tilfelle, et arrangement blir utsatt eller kansellert. Selv om dette ikke er i våre hender, vil vi informere deg raskt slik at du kan bruke dine billetter arrangementet en annen dato. Hvis du ikke har anledning til å møte på en annen dato, vil vi gjøre vårt beste for å tilby en refusjon eller selge billettene videre. Dersom arrangementet blir avlyst - vil vi søke refusjon fra arrangementets arrangører og i mange tilfeller får vi en refusjon. Vennligst merk: Vi er bundet av den enkelte arrangørs vilkår og disse kan variere fra arrangement til arrangement. Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe, men vi kan ikke garantere det.

levering

Hvordan får jeg billettene?

For hver billett kategorien har du en oransje Kjøp knappen. Mer informasjon om leveransen muligheter finne du der. Vanligvis er det en eller to alternativer som er tilgjengelige for hver billettype. Noen retningslinjer: Vanligvis leverer vi billetter til hotellet, dagen før kampen. Leveransen skjer via en lokale budtjenester. Vi kan også levere til en lokal adresse. I noen tilfeller vil vi sette en sentral avhentningssted, dette skjer somregel når du kommer rett til arrangementet og ikke har hotellreservasjon. Levering i Italia skjer, i de fleste tilfeller, på stadion eller et nærliggende sted. Du vil motta hente opplysninger per e-post etter at billetten er bekreftet. Når vi sier "plukk opp på åstedet", trenger du fortsatt presis informasjon fra oss for å få hentet ut billettene. I Roma og Milano (og snart, i flere byer)er hotell levering også mulig for en ekstra avgift Hjemkjøring er også mulig i noen tilfeller, men kostnadene er ganske høy.

Bør jeg informere hotellet at mine billetter vil bli levert til hotellet?

Det er svært viktig at du informerer hotellet. De bør vite at du venter på en konvolutt og at hotellresepsjonen må motta levering og signere den. Noen retningslinjer: Sørg for at hotellet er villig til å akseptere og lagre konvolutten for deg. Sørge for at vi SE365 vet hvilket navn rommet er booket i. Ikke informer om at det er sports billettene du venter på, dette for å unngå risiko for tyveri. Sports Events 365 er ikke ansvarlig for mislykket hvis hotellet ikke vil godta levering på dine vegne.

Vi planlegger ikke å bo på hotellet som ligger i byen der eventet er, men den eneste leverings måten for vår billett er til hotellet. Hva kan vi gjøre?

Vi vil trolig være i stand til å gi deg en alternativ løsning, vanligvis ved å tilby en avhentningsplass på et sentralt hotell eller et annet sentralt sted, spesielt på følgende steder: Barcelona, Madrid, London, Manchester, München og Paris. Når du bestiller billetter på nettside så ligger en relevant kommentar i boksen for notater. Vi vil kontakte deg og gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Vær oppmerksom på at en leveranse avgift belastet for levering av billetter til en alternativ avhentningsplass.

Bestilling og betaling

Hva skjer hvis jeg ikke har bestilt et hotell ennå?

Hvis du ikke har den informasjon ennå, er du selvsagt velkommen til å legge inn hotellet informasjonen på et senere tidspunkt. For å sikre riktig levering må dette gjøres senest en uke før arrangementet. Vår kundeservice vil holde kontakten med deg etter billetter er bestilt og bekreftet.

Hvorfor er billettprisene høyere enn pålydende verdi?

Sports Events 365 arbeider i annenhåndsmarkedet, noe som betyr at tilgjengelighet og prisen bestemmes av markedets tilbud og etterspørsel. På grunn av dette forventes prisene å stige og refererer verdien på den opprinnelige prisen spesielt på utsolgt og ettertraktete kamper. Vær oppmerksom på at vi ofte kjøper billetter til priser høyere enn den opprinnelige prisen og bare sette på en liten avgift for å dekke kostnadene som påløper ved å håndtere din bestilling. Disse kostnadene skal dekke stadige oppdateringer av vår flerspråklige nettside, gi et nettverk av representanter og leverandører, kjøp av sesongkort og ikke for å glemme vår utmerkede kundeservice. Vi gjør vårt beste for å gi konkurransedyktige priser samtidig som den tilbyr et bredt spekter av billetter sammen med en profesjonell kundeservice.

Kan jeg avbestille av en eller annen grunn, etter at jeg har gjort en bestilling?

Våre avbestillingsregler er beskrevet i punkt 4 i vilkårene.

Jeg har nettopp kjøpt en billett på nettet, hva skal jeg motta og hva skjer videre?

I løpet av de neste minuttene vil du motta en automatisk e-postvarsling, noe som betyr Vi har mottatt din bestilling og begynte å klargjøre den. Innen én virkedag vil du motta en e-post med all den informasjonen vi trenger fra deg for å sikre leveringen av din billett. Det er ikke nødvendig å ta kontakt med oss, ettersom hver ordre blir behandlet umiddelbart. Om har du spørsmål før eller etter ordre, kan du gjerne ta kontakt med oss. Bruk vår kontakt oss -link eller ring oss på: 46-8-5250-3223

Hva er de tilgjengelige betalingsmidler for bestilling av billetter?

Vi aksepterer alle de fleste kredittkort som standard betalingsmetode på vår side. Hvis du ønsker å betale med American Express kan du velge USD som betalingsvaluta. Vi arbeider i samsvar med de strengeste clearing standarder (PCI). I noen tilfeller må vårt salgsteam be om ytterligere personopplysninger eller dokumentasjon for å hjelpe sluttføre bestillingen. Bankoverføringer - vær oppmerksom på at nettbetalinger kan ta opptil tre virkedager å prisen på billettene kan endre eller billetter kan ta slut på lager. Derfor, hvis du ønsker å betale via bankoverføring, vennligst ta kontakt med vårt salgsteam om det er mulig å holde din billett til bankoverføring er fullført. For Paypal betaling - Ta kontakt med vårt salgsteam.

Sitteplass

Kan dere garantere at vi vil sitte sammen?

Med mindre annet er oppgitt, kan vi garantere deg at du kommer til å sitte i par. Hvis dere er tre eller flere vil vi gjøre vårt beste for å plassere dere sammen, men vi kan ikke garantere dette. Hvis dere MÅ sitte sammen, anbefaler vi å kontakte vår kundeservice for en avklaring, enten gjennom telefon eller e-post. I de fleste tilfeller vil vi være i stand til å bekrefte en slik forespørsel. Vi tilbyr noen ganger "enkeltbillett". De er som regel billigere, men er akkurat som navnet antyder, singler. Legg merke til at på enkelte arenaer (som Barcelonas "Camp Nou") er sitteplasser sammen diagonale eller vertikale tilstøtende områder.

Hvor skal jeg sitte?

Billettkategorier som vi tilbyr er spesifisert på hvert arrangements side og vi gir deg alle informasjonen vi har tilgjengelig. Hvis vi bare skriver "langside" eller "kortsiden", betyr det at vi ikke har noe mer spesifikk informasjon fra det aktuelle nettstedet. Vi vil alltid tilby de beste tilgjengelige billettene, men kan ikke gi nøyaktige detaljer, eller garantere eksakte setene. Husk at de kampene vi selger billetter vanligvis er utsolgt.